English

Shuttlebussar

Upp i ottan eller sovmorgon?

Så många sträckor som möjligt eller bara en och service? Med Rallybåtens shuttlebussystem kan du lägga upp dagen på Svenska Rallyt precis som det passar dig.

Rallybåtens bussar kommer nämligen att cirkulera mellan båten, specialsträckorna och serviceplatsen under hela tävlingsdagarna. Där det är möjligt kommer Rallybåten till och med ha egen hållplats.
– Smidighet är Rallybåtens kännetecken och det gäller självklart också transporterna mellan sträckorna och serviceplatsen samt från och till Rallybåten i Umeå hamn. Vi kommer att ha många bussar igång vilket ger våra resenärer en stor valfrihet att lägga upp tävlingsdagarna precis som de själva vill.

Transporter

Sugen på att ta med egna bilen/minibussen på Rallybåten? Det är fullt möjligt, men det gäller att skynda sig på. Vi erbjuder nämligen ett begränsat antal platser på parkeringsdäck. 

När du bokar och betalar din plats på Rallybåten ingår fri transport från Umeå hamn till sträckorna. Våra shuttlebussar passar såväl den morgonpigge som den morgontrötte.

Men du kanske föredrar att transportera dig och dina vänner i egen bil eller minibuss på rallyt? Utan extra kostnad kan du boka plats och köra ombord på Rallybåten vid Vikingterminalen i Stockholm. Men det gäller att vara ute i god tid. Först till kvarn gäller. 

Värt att notera är att Rallybåten INTE kommer att fungera som parkeringsgarage under vistelsen i Umeå. Tidigt fredag morgon töms bildäck på samtliga fordon och de kommer inte att få köra på båten igen förrän innan avresa lördag kväll.

Fri parkering erbjuds emellertid i Umeå hamn. 

Kryssningsfartyg och minibuss

Anslutning till och från Stockholm

I samarbete med Viking Line erbjuder Rallybåten anslutningsbussar till och från Stockholm i samband med resan. Anslutningsbussar avgår från 54 orter i mellersta och södra Sverige. 

Plats i anslutningsbuss bokas mot en extra avgift på www.vikingline.se/rallybaten i samband med bokningen av Rallybåten.

Du hittar anslutningsbussarna under rubriken ”Tillval i land” en bit in i bokningsprocessen.


Busslinjer från norr till söder

Härnösand, Timrå, Sundsvall, Kvissleby, Gnarp, Harmånger, Hudiksvall, Iggesund, Njutånger, Enånger, Söderhamn, Bollnäs, Tönnebro, Hagsta Hakkegård, Gävle, Skutskär, Tierp, Stockholm.

Falun, Borlänge, Säter, Hedemora, Avesta, Sala, Heby, Uppsala, Stockholm.

Karlstad, Väse, Kristinehamn, Karlskoga, (Hallsberg, Kumla), Örebro, Arboga, Köping, Västerås, Enköping, Bålsta, Stockholm.

Vingåker, Katrineholm, Flen, Malmköping, Eskilstuna, Strängnäs, Läggesta, Nykvarn, Södertälje. Stockholm.

Vadstena, Motala, Skänninge, Mjölby, Linköping, Norrköping, Nyköping, Vagnhärad, Stockholm.